Міністр оборони Британії прокоментував дані розвідки про найбільші втрати РФ

Понеділок, 27 листопада 2023, 18:04

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс відреагував на повідомлення розвідки свого відомства про те, що протягом останніх шести тижнів втрати російських окупаційних військ є найвищими з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Як пише "Європейська правда", свій коментар він опублікував у Twitter (X).

За його словами, президент РФ Владімір Путін посилює своє вторгнення в Україну, безглуздо посилаючи на смерть більше росіян, ніж будь-коли з початку повномасштабної війни.

"Хоробрість українців та підтримка Заходу стримують їхній наступ, але ми не можемо заспокоюватися", – зазначив Шаппс.

Реклама:

Міністр оборони Великої Британії також наголосив, що Україна потребує непохитної підтримки Заходу, щоб боротися та перемогти у війні.

Раніше британська розвідка повідомила, що ці втрати російських окупантів є результатом наступу на Авдіївку Донецької області.

Перед цим відомство поінформувало, що Росія протягом листопада перекинула стратегічні системи ППО з Калінінградської області на заміну втраченим у війні з Україною. 

Також у відомстві висловлювали припущення, що логістичні проблеми Чорноморського флоту РФ у Новоросійську впливають на здатність Росії бити по Україні крилатими ракетами. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: