Зеленський розповів про переговори з Байденом

Середа, 13 грудня 2023, 08:21

Президент України Володимир Зеленський та президент США Джо Байден на зустрічі сфокусувалися на тому, як зробити Україну сильнішою у 2024 році.

Як повідомляє "Європейська правда", про це Зеленський розповів у своєму Twitter (X).

За словами Зеленського, йшлося про "протиповітряну оборону та можливості знищення російської логістики на нашій землі, зміцнення арсеналу демократії шляхом спільного виробництва озброєнь, більше санкцій та ізоляції Росії".

"Дуже важливо, щоб до кінця поточного року ми змогли надіслати агресору потужний сигнал нашої єдності. Єдності України, Америки, Європи та всього вільного світу. Найбільше бажання України – наблизити переможний кінець цієї війни. Ніхто, крім Путіна, не хоче тривалої війни", – заявив Зеленський.

Майк Джонсон після зустрічі з Зеленським не пом’якшив позиції щодо допомоги Україні

Він подякував Сполученим Штатам і особисто Байдену за допомогу Україні. 

Президент США Джо Байден на зустрічі з Володимиром Зеленським у Білому домі у вівторок оголосив, що підписав указ про виділення військової допомоги Україні на 200 мільйонів доларів.

Байден після зустрічі із Зеленським заявив, що його адміністрація продовжить допомогу Україні, але попередив, що можливості це робити вичерпуються через відсутність схваленого Конгресом додаткового фінансування.

Головним каменем спотикання між республіканцями й демократами є врегулювання міграції на південному кордоні США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: