У Греції висунули звинувачення чоловіку, що вдарив ножем жінку у центрі Афін

Субота, 2 березня 2024, 16:40

Громадянину Іраку, який у п'ятницю серед білого дня вдарив ножем 22-річну жінку на вулиці Ерму, популярному торговому місці в центрі Афін, дали час до вівторка на підготовку свого захисту.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Ekathimerini.

Жінка, яка в суботу перебувала в реанімації столичної лікарні "Євангелісмос" після перенесеної операції, була поранена ножем у спину в результаті, як видається, неспровокованого нападу.

Від смертельного удару молоду жінку врятував рюкзак, який вона мала при собі.

Реклама:

За повідомленнями, нападникові, можливо, доведеться пройти психіатричну експертизу, оскільки він заявив перехожим, що напав на жінку, "тому що думав, що вона шпигунка, яка стежить за ним".

У суботу вранці 42-річний чоловік постав перед прокурором і був звинувачений у замаху на вбивство, а також у зберіганні та використанні зброї.

На початку лютого швейцарська поліція повідомила, що 32-річний іранський шукач притулку, озброєний сокирою і ножем, утримував 15 заручників у поїзді на заході Швейцарії протягом майже чотирьох годин, поки поліція не увірвалася до поїзда і не вбила його.

Нагадаємо, поліція німецького міста Ульм, що в землі Баден-Вюртемберг, увечері 26 січня провела спецоперацію у зв'язку з повідомленням про захоплення заручників у місцевій кав'ярні Starbucks.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: