Одну з центральних площ Парижа повністю закривають до осені через Олімпійські ігри

Новини — Субота, 1 червня 2024, 15:10 —

Площу Згоди у Парижі з 1 червня повністю перекрили на все літо у зв’язку з фінальним етапом підготовки до Олімпійських ігор.

Про це повідомляє BFMTV, пише "Європейська правда". 

З цієї суботи Площа Згоди, одне з відомих місць над Сеною у центрі Парижа, буде повністю закритою для будь-якого руху та пішоходів, оскільки починається фінальний етап підготовки до Олімпійських ігор. 

На цьому місці будуть інфраструктуру для змагань з низки дисциплін, а в подальшому тут проходитиме також церемонія відкриття Паралімпійських ігор. 

Перекриття площі стало несподіванкою для багатьох містян. Багато перехожих на місці нарікають, що не бачили ніяких попереджень про це та що загалом пересуватися у центрі стало важко, оскільки "все перегороджене" і важко зрозуміти, які маршрути доступні для пересування, а які ні.

Напередодні у п'ятницю МВС Франції заявило про перший зірваний ісламістський теракт перед Олімпійськими іграми.

Як відомо, в країні серйозно стурбовані ймовірністю терористичних атак під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі. 

До заходів безпеки вирішили залучити військових із низки партнерських країн, а французькі сили безпеки перевіряють до мільйона осіб, включаючи спортсменів і людей, які живуть поруч з ключовими об'єктами інфраструктури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: