8 березня 2019

Новини
17:42
фотоОголені активістки Femen зруйнували паркан на вулиці червоних ліхтарів у Гамбурзі
Оголені активістки Femen у Міжнародний жіночий день зруйнували захисний паркан на вулиці червоних ліхтарів у Гамбурзі, виступаючи проти сексуальної експлуатації жінок, торгівлі і сексуального насильства.
17:12
Центристи відмовились від коаліційних переговорів в Естонії
Правління Центристської партії Естонії в п'ятницю ухвалило рішення не починати з Партією реформ переговори про створення коаліційного уряду.
16:39
В спілці журналістів Австрії заявили про неготовність України до членства у ЄС
Голова Австрійського союзу журналістів (ÖJC) заявив, що забороною на в’їзд для кореспондента телеканалу ORF Крістіана Вершютца Україна демонструє неготовність до членства у ЄС.
16:08
Австрія планує обговорити в Брюсселі питання цензури в Україні
Голова МЗС Австрії Карін Кнайссль має намір винести питання заборони в’їзду австрійського журналіста в Україну на обговорення міністрів закордонних справ ЄС.
15:42
Тереза Мей: якщо угоди не буде, Британія може ніколи не вийти з ЄС
За 21 день до запланованого Brexit прем’єр-міністр Британії Тереза ​​Мей заявила, якщо парламент відхилить її угоду про вихід наступного тижня, Британія може ніколи не вийти з ЄС.
15:09
фотоПольща офіційно висунула кандидата на посаду посла в Україні
Голова МЗС Польщі Яцек Чапутович передав своєму заступнику Бартошу Ціхоцькому номінацію на посаду нового посла в Україні.
14:49
У ЄС відреагували на заборону в’їзду в Україну австрійському журналісту
ЄС відомо про рішення української влади заборонити в'їзд в Україну австрійському журналісту Крістіану Вершютцу
14:32
фотоВулиця у Парижі стала хітом Instagram – жителі просять обмежити до неї доступ
Жителі привабливої вулиці Rue Cremieux в Парижі, яка стала хітом в Instagram, закликають міську раду обмежити доступ до неї в певні години.
13:46
Тисячі жінок страйкують в Іспанії, вимагаючи гендерної рівності
Тисячі жінок оголосили страйк по всій Іспанії, приєднавшись до мільйонів інших жінок по всьому світу, вимагаючи гендерної рівності в умовах різниці в оплаті платі у чоловіків та жінок, насильства і загальної нерівності.
13:17
Системи підкупу виборців, олігархічні ЗМІ і надмір кандидатів: ПАРЄ оцінила виборчу кампанію
ПАРЄ стурбована повідомленнями про створення деякими кандидатами систем підкупу виборців, критикує надмір кандидатів у президенти та заангажованість олігархічних ЗМІ.
12:47
Орбан допустив вихід з ЄНП і союз із партією влади Польщі
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив в п'ятницю, що його партія "Фідес" може вийти з правоцентристської "Європейської народної партії" (ЄНП) на тлі скандалу з приводу антибрюссельської кампанії його уряду.
12:24
Прем’єрка Британії просить ЄС про вибір на користь м'якого Brexit
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, прагнучи уникнути поразки у парламенті під час схвалення угоди про Brexit, просить Європейський Союз допомогти їй вибороти підтримку британського парламенту.
11:48
Німеччина привітала введення режиму тиші з 8 березня на Донбасі
МЗС Німеччини у п'ятницю привітало досягнуту угоду про початок режиму тиші на Донбасі з 8 березня, про яку напередодні домовилась Тристороння контактна група.
11:34
Комітет Палати представників США схвалив заборону на визнання Криму російським
Комітет у закордонних справах Палати представників Конгресу США одноголосно схвалив законопроект, що заборонить американському уряду визнавати Крим російським.
10:59
Уряд Фінляндії іде у відставку через провал реформи охорони здоров’я
Прем'єр-міністр Фінляндії Юха Сіпіля подав у відставку після того, як найбільший проект уряду, реформа охорони здоров'я і соціального забезпечення, провалився в парламенті за кілька тижнів до загальних виборів.
10:43
Екс-главу штабу Трампа Манафорта засудили майже до 4 років в'язниці
Федеральний суд США засудив колишнього голову виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта до 47 місяців ув’язнення за ухилення від сплати податків та банківські махінації.
10:22
МЗС: Україна залишає за собою право створювати ракетне озброєння
Україна залишає за собою право створювати збройні системи, необхідні для забезпечення своєї обороноздатності, у тому числі відповідне ракетне озброєння.