Лінкявічюс: керівництво РФ навряд чи взагалі визнає свою неправоту

Понеділок, 23 лютого 2015, 10:33

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс засудив теракт в Харкові під час заходу з нагоди річниці трагічних подій на Майдані, однак, за його словами, Росія  навряд чи підтвердить свій зв'язок з терактом.

Про це повідомляє видання Delfi.

"Я думаю, в останній час було представлено стільки очевидних фактів - і в зв'язку з постачанням зброї, і у зв'язку з участю військових, навіть називали номери конкретних частин, а все це спростовувалося", - сказав він.

"Тому у мене немає ілюзій, я не думаю, що керівництво Росії взагалі визнає, що робить щось погано. На їхню думку, погано робить хтось інший, а не вони", - додав Лінкявічюс.

За його словами, теракт у Харкові це "боягузливий випад", який демонструє світу, що єдиний аргумент терористів, що захищають свою правду, - це насильство.

"Коли таємно проводять такі акти, під час яких страждають цивільні люди, де б це не відбувалося - у Харкові або ще десь - це боягузливий випад. Це показує, що у інакомислячих недостатньо аргументів, тільки так вони можуть висловити свою думку", - зазначив глава МЗС Литви.

У Харкові в результаті вибуху, який стався під час мітингу на підтримку єдності України, загинули дві людини, більше 15 отримали поранення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.