В Польщі замміністра юстиції сіла за кермо п’яною та чіплялася до поліції

Субота, 24 жовтня 2015, 10:22

В Польщі напередодні парламентських виборів розгорівся скандал за участю заступниці міністра, яка керувала автомобілем з 2 проміле алкоголя в крові.

Про це повідомляє телеканал TVN24.

Моніка Зброєвські, яка працює заступником міністром юстиції Польщі в п’ятницю привернула увагу інших водіїв в центрі міста Лодзь, оскільки здійснювала "дивні маневри". Один і з водіїв відчув запах алкоголю, зупинив її авто  та викликав поліцію.

Патруль поліції був вимушений затримати жінку , що була за кермом Toyota Yaris.

"На жаль, пані поводилась дуже агресивно щодо працівників поліції, чіплялася до них. Тому поліцейські були вимушені застосувати фізичну силу до водія та навіть надягнути наручники, оскільки був ризик що вона завдасть шкоду їм та оточуючим", - цитує телеканал Радослава Гвіса, представника патрульної поліції регіону.

В поліції наголошують, що нетверезе водіння автомобіля тягне покарання аж до двох років тюрми.

Моніка Зброєвські, фото TVN24

Портал Onet наводить дані поліції, отримані після проведення тестів – рівень алкоголю в крові Зброєвські сягнув 2 проміле, що відповідає важкому сп’янінню.

 Того ж вечора прем’єр Ева Копач підписала наказ про звільнення Зброєвські.

Як відомо, 25 жовтня в Польщі відбудуться парламентські вибори, на яких правляча партія Громадянська платформа, за прогнозами, може втратити владу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.