МЗС РФ звинуватило США та Францію в інформаційних атаках

Вівторок, 27 жовтня 2015, 08:55

Заяви офіційних осіб США та Франції про можливу російську загрозу і небезпеку авіаударів ВКС РФ по цілях в Сирії є продовженням інформаційних атак.

Про це заявила в понеділок офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає "РИА Новости".

Раніше міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що Москва в Сирії завдає удари не по позиціях терористів "Ісламської держави", а допомагає президенту Башару Асаду, знищуючи позиції Сирійської вільної армії.

"Саме цій людині (Ле Дрыану) в тому числі було адресоване прохання російської сторони надати інформацію, дані про те, куди, власне, з точки зору західників потрібно бити, де знаходиться ІДІЛ? На це питання нам не відповіли. Зате нам регулярно розповідають на прес-конференціях і через ЗМІ про те, що ми робимо не так", — заявила Захарова в ефірі телеканалу "Росія-24".

Також в понеділок газета New York Times повідомила, що американські військові і розвідувальні служби стурбовані тим, що російські підводні човни ведуть "агресивну діяльність" поблизу важливих підводних комунікаційних кабелів.

"Це все є елементи інформаційної кампанії: підводні човни, які будуть перерубати кабель в разі якоїсь загрози, те що ми б'ємо не по тим цілям, що ми знищуємо мирних громадян і так далі", — зазначила у свою чергу Захарова.

Вона додала, що в "грі" по дискредитації позиції РФ "ставки високі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спецслужби США стурбовані тим, що російські підводні човни і кораблі-шпигуни ведуть агресивну діяльність біля важливих підводних комунікаційних кабелів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: