Сирійські повстанці заявили, що розстріляли у повітрі обох пілотів Су-24

відео
Вівторок, 24 листопада 2015, 18:13

Сирійські повстанці заявляють, що застрелили обох російських пілотів, які катапультувалися з підбитого літака Су-24 у Сирії.

Про це повідомляють турецькі ЗМІ із посиланням на слова одного із командирів "Туркменської берегової дивізії" Алпаслана Челіка.

Повстанці раніше заявляли, що вони вбили одного з двох пілотів і шукали другого. Наразі немає жодних офіційних даних щодо смерті обох пілотів.

Крім того, з’явилося відео, на якому видно, як повстанці обстрілюють пілота, який спускається на парашуті. Проте в кадрі видно лише одного льотчика та групу озброєних людей, які стріляють в небо з автоматів, викрикуючи "Аллах Акбар".

Челік також розповів, що ВПС Туреччини збили російський літак після того, як він скинув бомбу в туркменському районі Сирії і увійшов у турецький повітряний простір Туреччини.

Сьогодні вранці над Сирією був збитий фронтовий бомбардувальник Су-24 російської авіагрупи. За даними турецької влади, російський літак, перед тим як його збив турецький винищувач F-16, не реагував на попередження.

Літак впав в сирійській провінції Латакія біля кордону з Туреччиною, де базується російська авіація. Пілот і штурман катапультувалися.

Раніше ЗМІ повідомили, що сирійські турки захопили одного з пілотів. Російські військові вертольоти проводять пошуки пілотів.

ЗМІ повідомили, що один з пілотів збитого турецькими військовими російського бомбардувальника Су-24 загинув.

Турецькі військові показали дані радіолокатора, які свідчать про те, що російський бомбардувальник Су-24 порушував повітряний простір Туреччини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.