В уряді Німеччини відкинули ідею "прикордонних центрів" для мігрантів

Понеділок, 25 січня 2016, 14:33

Віце-канцлер Зігмар Габріель відкинув ідею створення так званих прикордонних центрів для прискорення висилки мігрантів, яку запропонували в ХДС.

Про це пише Associated Press.

Ідею створення центрів для мігрантів на німецько-австрійському кордоні висунула високопоставлений член партії канцлера Ангели Меркель Юлія Клекнер.

На думку політика, створення спеціальних центрів на кордоні дозволило б зменшити потік мігрантів, адже до країни через них мали б пропускати лише тих мігрантів, які отримали притулок, інших мали б відсилати до їхніх країн.

Віце-канцлер Зігмар Габріель назвав цю ідею "недоцільною" та "елементом передвиборчої кампанії", адже Юлія Клекнер є претендентом на посаду губернатора землі Рейнланд-Пфальц.

В свою чергу прес-секретар Меркель Штеффен Зайберт обережно прокоментував цю ідею, заявивши, що "деякі політики з табору канцлера підтримують нинішню політику уряду, деякі - ні".

Раніше повідомлялося, що один з лідерів партії Меркель виступила з ідеєю створення так званих прикордонних центрів для того, щоб прискорити висилку з країни тих мігрантів, яким відмовили у наданні притулку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: