Путінські байкери знову збираються їхати до Польщі

Четвер, 3 березня 2016, 14:39

До Польщі мають намір приїхати російські мотоциклісти з клубу "Нічні вовки", який підтримав анексію Криму.

Про це повідомляє Радіо Польща.

Байкери з Росії хочуть відвідати прем'єру документального фільму про польський мотоклуб "Катинський мотопробіг", яка відбудеться у суботу, 5 березня.

Інформацію про намір російських байкерів приїхати до Варшави підтвердив лідер клубу "Катинський мотопробіг" Віктор Венгжин.

За словами Венгжина, він не володіє інформацією, хто саме з мотоклубу "Нічні вовки" приїде до Варшави і чи буде серед них лідер російських байкерів Олександр "Хірург" Залдостанов.

Також лідер "Катинського мотопробігу" не повідомив, яким чином мотоциклісти з Росії будуть перетинати польський кордон.

Нагадаємо, в квітні минулого року МЗС Польщі не впустив на територію країни організовану групу мотоциклістів, до складу якої повинні були увійти учасники клубу "Нічні вовки".

Російські байкери брали участь в мотопробігу Москва – Берлін, присвяченому ювілейного Дня перемоги. Тоді прем'єр-міністр Польща Єва Копач заявила, що сприймає мотопробіг клубу "Нічні вовки" як провокацію.

Багато польських політиків і громадських діячів закликали керівництво держави перешкодити в'їзду в Польщу байкерів з клубу "Нічні вовки", оскільки вони пропагують ідеї нетерпимості, підтримують анексію Криму Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.