Родичі жертв катастрофи Germanwings позиваються до школи пілотів у США

Середа, 13 квітня 2016, 20:50

Сім'ї пасажирів, які загинули в катастрофі літака авіакомпанії Germanwings минулого року, позиваються до школи пілотів з США, де пілоти авіакомпанії проходили навчання.

Про це повідомляє Reuters.

Юридична фірма Kreindler & Kreindler заявила про те, що склала позов від імені 80 сімей протии компанії "Авіаційний навчальний центр Арізони" (Airline Training Center Arizona Inc, АСТА), де пілот Germanwings проходив тренування.

Родичі загиблих у своєму позові стверджують, що компанія АСТА недостатньо ретельно перевірила медичну картку Андреаса Лубіца перед тим, як пройшов тренувальний курс.

Раніше повідомлялося, що лікарі рекомендували другому пілоту Андреасу Лубіцу пройти лікування у психіатричній клініці за два тижні катастрофи літака німецької авіакомпанії Germanwings у французьких Альпах.

Нагадаємо, 24 березня 2015 року на півдні Франції розбився пасажирський літак Airbus 320 авіакомпанії Germanwings з 150 людьми на борту.

Слідство встановило, що другий пілот літака Андреас Лубіц в момент катастрофи знаходився в кабіні один і не відповідав на заклики капітана впустити його. Тому було висловлено припущення, що Лубіц міг свідомо розбити літак.

Пізніше слідчі встановили, що у другого пілота раніше були психічні проблеми і він неодноразово звертався до лікарів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.