У Сербії вилучили партію наркотиків на €20 млн, затримані 30 осіб

Вівторок, 13 вересня 2016, 13:16

Сербська та німецька поліція провели спільний рейд, за результатами якого за контрабанду наркотиків були затримані 30 осіб і вилучено наркотиків на 20 млн євро.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на інформацію міністра внутрішніх справ Сербії.

"Сербська та німецька поліція здійснила спільний рейд  проти контрабандистів наркотиків, заарештовано 30 осіб і вилучено наркотиків на суму близько 20 млн євро", – цитує агенція міністра внутрішніх справ Сербії Небойшу Стефановича.

В результаті спецоперації, яку було проведено після 13 місяців слідства, поліція вилучила 303 кг кокаїну, 106 кг гашишу і 96 кг марихуани, а також зброю і гроші. Ще троє підозрюваних у діяльності групи залишаються на волі.

"Сербія продовжить співпрацювати з Німеччиною в усіх справах, пов'язаних з організованою злочинністю і корупцією", – відзначив  Небойша Стефанович.

Агенція відзначає, що з моменту усунення від влади колишнього президента Слободана Мілошевича у 2000 році співпраця між сербськими правоохоронцями та їхніми зарубіжними колегами значно покращилася.

Раніше повідомлялося, що у Сербії протягом одного місяця затримали понад 3 тис. мігрантів, які незаконно в'їхали в країну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: