НАТО: політика щодо РФ не змінилася, практичне співробітництво призупинене

Четвер, 15 вересня 2016, 15:23

Політика НАТО у стосунках з Росією після агресії в Україні не змінилися і практичне співробітництво залишається призупиненим.

Про це сказав заступник генсека НАТО Олександр Вершбоу на зустрічі з послом РФ Олександром Грушком, повідомляє сайт Альянсу.

"Немає жодних змін у політиці НАТО по відношенню до Росії. Наше практичне співробітництво як і раніше призупинене після агресивних дій Росії проти України. У той же час, ми вирішили тримати відкритими канали політичного діалогу", - сказав Вершбоу.

"Альянс залишається відкритим для використання військової комунікації для вирішення найважливіших проблем, з якими ми стикаємося", - додав він.

Вершбоу також повідомив російському, що союзники уважно розглянули пропозиції, представлені Росією на останньому засіданні Ради Росія-НАТО 13 липня.

"Заступник генерального секретаря підтвердив, що НАТО готово прийняти діалог відповідно з рішеннями, ухваленими на Варшавському саміті. Генеральний секретар НАТО має намір обговорити ці питання та подальші кроки з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: