Трамп заявив, що не пов'язаний з РФ, американські ЗМІ ставлять це під сумнів

Понеділок, 10 жовтня 2016, 07:41

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що він не знайомий з президентом РФ Володимиром Путіним і нічого не знає про Росію.

Про це Трамп сказав під час других телевізійних дебатів із кандидатом від демократів Гілларі Клінтон, повідомляє СNN.

"Я не знайомий з Путіним, але думаю було б добре співпрацювати з РФ, тоді б ми могли разом боротися проти ІДІЛ. Причина, чому вони звинувачують Росію, вони намагаються очорнити мене зо допомогою Росії. Я нічого не знаю про Росію, точніше нічого не знаю про її внутрішнє функціонування. У мене немає бізнесу, немає ніяких позик від Росії", - сказав Трамп.

Видання Politico відзначає, що достовірних цифр, які б доводили прямий зв'язок Трампа із бізнесом в РФ немає, але є деякі докази того, що бізнесмен працював в Росії.

Трамп привозив до Москви свій конкурс Міс Всесвіт і "манхеттенський магнат спостерігав за 86 конкурсантками у найбільшому конкурсі краси в світі. Також є інформація, що Трамп мав ділові зв’язки з Арасом Агаларовим, російським мільярдером, який займається нерухомістю і має зв'язками з Путіним.

The Washington Post повідомила, що на конференції "Комерційна нерухомість" в Нью-Йорку в 2008 році Трамп-молодший заявив, що "росіяни становлять досить непропорційний профіль багатьох наших активів. Ми бачимо багато грошей, які вливає Росія".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.