В Алеппо за добу внаслідок авіаударів загинули 45 мирних жителів

Понеділок, 17 жовтня 2016, 11:19

12 мирних жителів загинули в результаті авіа ударів по Алеппо у понеділок. Загалом протягом доби у місті загинули вже 45 осіб.

Про це повідомляє AFP.

За даними Сирійського центру із моніторингу дотримання прав, серед загиблих в понеділок у районі Марджі, контрольованому повстанцями, були п'ятеро дітей. Ще десятки людей були поранені або опинилися в пастці під уламками.

Найбільше загиблих було в районі Катерій, де удари російських літаків забрали 17 життів за одну ніч. Рятувальники все ще працюють в понеділок вранці, щоб витягнути близько 20 людей з-під завалів.

Один із добровольців цивільної оборони заявив, що вони були не в змозі завершити рятувальні місії вночі побоюючись подальших авіаударів.

Як повідомлялося, Велика Британія і США розглядають можливістьвведення додаткових санкцій проти сирійського президента Башара Аль-Асада та його прибічників через їхні дії у війні в Сирії.

Нагадаємо, минулого тижня внаслідок поновлення ударів авіації Асада та РФ по контрольованих повстанцями районах сирійського міста Алеппо загинули 145 людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.