У ПАРЄ збираються повернути делегацію РФ на початку 2017 року - Ар’єв

Четвер, 6 жовтня 2016, 15:17

Голова української делегації Верховної ради України у ПАРЄ Володимир Ар’єв заявив, що 10 жовтня деякі впливові члени Асамблеї ініціюватимуть внесення змін до правил ПАРЄ з метою повернення російської делегації на початку 2017 року.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

На думку голови української делегації в Асамблеї, ПАРЄ починає працювати в традиціях Держдуми РФ.

"У вересні лідери трьох і заступники двох політичних груп Асамблеї з'їздили в Москву, де отримали від росіян ультиматум їхнього повернення. Неповага до себе і до себе цих політиків, вочевидь була чимось серйозно аргументована, бо як ще пояснити, що вони погодились просувати умови ультиматуму та ігнорувати факт, що РФ взагалі не виконала жодної вимоги ПАРЄ?", - написав він.

За його словами, деякі впливові члени Асамблеї ініціюватимуть внесення змін до правил ПАРЄ з метою повернення без проблем і обмежень делегації РФ на початку 2017 року.

"Вперше правила ПАРЄ пропонують змінювати в інтересах однієї країни-члена, а не в інтересах організації", - заявив він та додав, що українська делегація буде боротись проти цього.

"Багато кремлівських консерв вибухнуть на цій сесії", - написав голова української делегації в ПАРЄ.

Нагадаємо, голова делегації Верховної ради України у ПАРЄ Володимир Ар’єв заявляв, що українська делегація в ПАРЄ дискутує можливість відмови від участі в роботі асамблеї, якщо буде повернуто делегацію РФ за принципом "широко закритих очей".

.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: