Фійон заявив, що не відмовиться від боротьби за посаду президента Франції

Середа, 1 лютого 2017, 18:43

Кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон заявив, що не вийде з президентських перегонів попри скандал з його родиною.

Про це повідомляє Le Figaro.

"Коли людина хоче бути кандидатом в президенти, то вона не скаржиться потім на напади проти себе, ми приймаємо їх як частину нашої демократичної системи (...) Я буду битися до кінця. Я буду кандидатом у президенти, тому що несу політичне послання, яке, на мій погляд може допомогти національному відновленню", - сказав Фійон.

Останні соціологічні опитування показали, що Фійон не проходить у другій тур президентських виборів, хоча ще тиждень тому він лідирував у передвиборчих перегонах.

Нагадаємо, 31 січня з'явилася інформація про те, що дружина кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона і двоє його синів отримали за роботу на держслужбі майже мільйон євро.

Раніше повідомлялося, що Пенелопа Фійон заробила півмільйона євро за 10 років на посаді помічника в офісі чоловіка, коли він був сенатором. Але при цьому журналісти заявили, що не знайшли ніяких доказів її роботи.

Фійон минулого тижня спростував всі звинувачення і сам розповів, що крім дружини в його офісі працювали також двоє синів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.