Airbus збентежений звинуваченнями міністерства оборони Австрії – заява

П'ятниця, 17 лютого 2017, 17:07

Французький концерн Airbus здивований звинуваченнями Міноборони Австрії на свою адресу, що прозвучали напередодні, 16 лютого.

Про це повідомили у прес-службі концерну.

"Концерн Airbus здивований заявою Федерального міністерства оборони Австрії з приводу кримінальних звинувачень ("Strafanzeige"), висунутих проти компанії Airbus Defence and Space GmbH, яка є підрозділом Airbus, а також проти компанії Eurofighter Jagdflugzeug GmbH в навмисному обмані і шахрайстві під час укладання угоди на замовлення літаків Eurofighter в 2003 році", – йдеться у повідомленні.

У прес-службі Airbus наголосили, що Федеральне міністерство оборони Австрії не обговорило це питання з Airbus до оголошення своєї заяви, тому компанія дізналася про звинувачення з повідомлень ЗМІ, які не містять суттєвої інформації.

Компанія Airbus не бачить підстав для даних звинувачень у навмисному порушенні зобов'язань і шахрайстві.

"Airbus заявляє, що компанія продовжує активно сприяти органам влади у розслідуванні цієї справи", – наголосили у прес-службі компанії.

Раніше повідомлялося, що Австрія вимагає від європейського концерну Airbus відшкодувати 183,4 млн євро, які, на думку австрійської прокуратури, були переплачені за контрактом на поставку винищувачів Eurofighter.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.