Прем'єр Естонії привітав рішення України виключити його країну зі списку офшорів

Середа, 31 січня 2018, 15:18

Естонський прем'єр-міністр Юрі Ратас привітав рішення України щодо виключення Естонії зі списку офшорних зон.

Про це повідомляє Err.ee.

"Я дуже радий підтвердити всім працюючим в Україні естонським підприємцям, що Естонію виключено зі списку так званих "податкових притулків", в який ми потрапили помилково на початку року", - заявив Ратас.

Прем'єр висловив задоволення швидкими діями української влади та впевненість, що двосторонні відносини не постраждають у результаті цієї помилки.

"Я радий, що українські колеги діяли швидко. У понеділок ситуацію також пояснили чиновники міністерств фінансів Естонії та України. Цей випадок ясно показує, що добрі партнери, які довіряють один одному - говорять один з одним, а також вказує на важливість обміну інформацією.

Підтверджую, що відносини між Естонією і Україною хороші. Бажаю їм успіху в проведенні необхідних реформ. Ми підтримуємо суверенітет, територіальну цілісність і європейські устремління України", - заявив він.

Нагадаємо, український уряд виключив Естонію, Латвію, Грузію, Мальту і Угорщину зі списку держав, операції з резидентами яких контролюються Україною для цілей трансфертного ціноутворення (ТЦО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: