Клімкін в Брюсселі запропонував Джонсону працевлаштувати висланих з РФ дипломатів

Понеділок, 19 березня 2018, 11:57

Глава МЗС України Павло Клімкін подівлився з британським колегою Борісом Джонсоном ідеєю працевлаштувати висланих з РФ дипломатів у Києві.

Про це Клімкін розповів Джонсону у понеділок під час зустрічі в Брюсселі.

"Висловив нашу солідарність Борісу. Запевнив, що буду радий вітати британських дипломатів та співробітників Британської Ради, яких висилають з Росії. Йому ця ідея сподобалася", - написав Клімкін у своєму Twitter.

Раніше повідомлялось, що глава МЗС Павло Клімкін пропонує Британії працевлаштувати 23 висланих з РФ британських дипломатів у Києві.

Як повідомлялося, Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломатів та припиняє всі дипломатичні контакти з РФ на високому рівні через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

17 березня Росія оголосила про висилку 23 дипломатичних співробітників посольства Великої Британії в Москві, а також відкликала згоду на відкриття та функціонування генерального консульства Британії в Санкт-Петербурзі. Окрім того в МЗС РФ повідомили про закриття Британської Ради в Росії.

Глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон назвав безглуздими і шкідливими тільки для самих росіян ухвалені Москвою заходи на адресу Лондона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: