Трамп про нелегальних мігрантів: це не люди, це - тварини

відео
Четвер, 17 травня 2018, 14:27

Президент США Дональд Трамп застосував різку риторику, щоб відновити свій заклик до посилення імміграційного законодавства, назвавши нелегальних іммігрантів "тваринами".

Про це пише Time.

"У нас є люди, які приїжджають в країну, або намагалися приїхати, ми зупиняємо багато таких. І ми забираємо людей з країни, ви не повірите, якими поганими ці люди є. Це не люди, це тварини", - сказав він.

Трамп пообіцяв виправити систему "найбезглуздіших законів про імміграцію в світі". "Ми потурбуємося про них, ми збираємося зробити це", - сказав він.

"Закон штату Каліфорнія забезпечує безпечну гавань для деяких з найбільш жахливих і жорстоких злочинців на Землі, таких як члени банди MS-13, поставивши невинних чоловіків, жінок і дітей під владу цих садистів-злочинців", - сказав він.

Концепція реформи, запропонованої американським лідером, включає в себе чотири пункти, які, на його думку, є компромісними для демократів і республіканців: перегляд законодавчих норм, які дають людині, яка отримала громадянство США, можливість привозити до країни своїх родичів; припинення дії щорічної лотереї Green Card; посилення прикордонного контролю в південних регіонах – будівництво стіни по всьому кордону з Мексикою; можливість отримання громадянства нелегальними іммігрантами, які потрапили на територію держави в юному віці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.