Демократи хочуть заслухати перекладача Трампа про приватну зустріч з Путіним

Середа, 18 липня 2018, 09:11

Сенатор від Демократичної партії США Джанні Шахін закликала перекладача президента США Дональда Трампа дати свідчення у Конгресі щодо приватної зустрічі з президентом РФ Владіміром Путіним.

Про це повідомляє CNN.

"Я закликаю заслухати американського перекладача, який був присутній під час зустрічі президента Трампа з Путіним, щоб розкрити, що вони обговорювали в приватному порядку. Цей перекладач може допомогти визначити, чим президент поділився / пообіцяв Путіну від нашого імені" – заявила вона.

Її ініціативу підтримали і інші демократи. Лідер демократів у Сенаті Чак Шумер запропонував негайно провести слухання взагалі з усіма високопоставленими членами делегації, які були присутні на зустрічі президентів США і Росії.

За подібні слухання висловилися і окремі представники республіканців.

"Перекладач Дональда Трампа має негайно дати свідчення у Конгресі про те, що говорилося приватно" - заявив представник Республіканської партії Джо Кеннеді.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп опинився під шквалом критики за свій виступ на прес-конференції у Гельсінкі після зустрічі з президентом РФ Владіміром Путіним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: