Над Лондоном запустять гігантську повітряну кульку у вигляді мера в бікіні

фото
П'ятниця, 31 серпня 2018, 09:35

У Лондоні протестувальники отримали дозвіл запустити у небо гігантську повітряну кульку у вигляді міського голови Садіка Хана в жовтому бікіні.

Про це повідомляє BBC.

Для проведення акції на краудфандинговій платформі було зібрано близько 60 тисяч фунтів стерлінгів на виготовлення майже дев'ятиметрової повітряної кульки у вигляді Хана.

Надувний "мер" одягнений у жовте бікіні, що нагадує про одну з минулих заборон Хана на рекламу в метро із зображенням дівчат в бікіні. Куля літатиме над парламентом Британії 1 вересня.

 

Протестувальники почали кампанію зі збору коштів після того, як у минулому у небо запустили повітряну кульку "Бебі-Трамп" під час візиту американського президента до Лондона.

В описі до кампанії було заявлено: "З огляду на те, що повітряній кульці Дональда Трампа "Бебі-Трамп" було дозволено літати у небі над Лондоном, спробуймо це із "Бебі-Ханом" і побачимо, чи свобода висловлювання поширюється на всіх".

Мер Лондона відреагував з гумором: "Якщо люди хочуть провести суботу, дивлячись на мене у жовтому бікіні, то будь-ласка. Але насправді я не думаю, що жовтий – мій колір".

Учасники акції протесту заявляють, що не відчувають себе в безпеці в зв'язку зі зростанням злочинності у Лондоні, тому виступають проти переобрання Хана мером на майбутніх виборах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: