У Молдові назвали версії причини ДТП за участю Додона

Вівторок, 11 вересня 2018, 14:04

Версія можливого замаху на життя президента Молдови Ігоря Додона повністю виключена.

Про це заявив глава служби держохорони (SPPS) Анатоліе Голя, пише Prime.

За його словами, немає ніяких підстав вважати, що аварію, в якій постраждав глава держави і члени його сім'ї, зробили навмисно.

"Ми встановили зі стовідсотковою впевненістю, що ДТП не могло бути скоєно навмисно. Водій вантажівки регулярно їздив по цій трасі. На роботі і вдома його характеризують позитивно. Інший момент, який говорить про те, що аварія не могла бути спланованою - рішення про поїздку президента прийняли спонтанно, і можливий витік інформації, про те, що кортеж президента буде перебувати в цьому місці і в цей час, виключається", - сказав Голя.

Нагадаємо, 9 вересня на трасі Кишинів-Калараш дві машини з президентського кортежу, зокрема та, в якій їхав сам Додон, потрапили в аварію. Зустрічна вантажівка птахофабрики вилетіла на зустрічну смугу, врізалася в машину глави держави, після чого зіткнулася з автомобілем супроводу. Обидві машини з кортежу перекинулися. Відомо, що в машині президента перебували його мати і син.

Додон і його сім'я пройшли огляд, травм або переломів виявлено не було. Попри це, відразу ж після публікації відеозапису аварії соратники Додона стали говорити про те, що це замах на главу держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: