США наклали на Росію всі необхідні санкції за війну проти Грузії - радник Трампа

П'ятниця, 26 жовтня 2018, 14:12

Американський радник з питань національної безпеки Джон Болтон заявив у п'ятницю, що Вашингтон запровадив усі необхідні санкції проти Росії, пов'язані з війною, яку вона розв'язала проти Грузії у серпні 2008 року.

Про це пише Reuters.

Внаслідок війни з Грузією Росія визнала два відокремлені грузинські регіони - Південну Осетію та Абхазію - незалежними державами.

Болтон, який провів переговори в Москві на початку цього тижня, заявив, що Вашингтон нині вирішує, чи буде він вводити додаткові санкції проти Росії щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергєя Скрипаля та його дочки у Великій Британії.

Курс російської валюти щодо долара і євро у середу різко зріс через спотворену російськими інформагентствами цитату Болтона з появи перед журналістами у Москві, але після уточнень американських медіа повернувся на колишній рівень.

Нагадаємо, глава Рахункової палати РФ заявив, що російська економіка ризикує увійти в рецесію наступного року, якщо Сполучені Штати запровадять додаткові антиросійські обмеження. Зокрема, США можуть накласти санкції на російський суверенний борг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: