У Придністров'ї офіційно назвали керівника представництва в Москві

фото
Середа, 16 січня 2019, 17:36

Представництво невизнаного Придністров’я у Москві очолить російський адвокат та колишній співробітник російських органів внутрішньої безпеки Леонід Манаков.

Про це йдеться у повідомленні на сайті придністровського МЗС.

"Офіційне Представництво Придністровської Молдавської Республіки в Російській Федерації очолить Леонід Манаков. На цю посаду його призначено Указом Президента ПМР", - йдеться у повідомленні.

Леонід Мінаков
Леонід Манаков

У міністерстві підтвердили, що представництво Придністров'я в РФ планується відкрити цього місяця в центрі Москви, на Новому Арбаті.

"Воно працюватиме в першу чергу для придністровських громадян. Зокрема, захищатиме інтереси громадян Придністров'я, які перебувають в Росії", - йдеться у повідомленні.

Манаков у 80-х роках працював у прокуратурі та органах внутрішніх справ. У травні 1997 року призначений на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ Придністров’я, начальника кримінальної міліції.

Раніше повідомлялося, що представництво Придністров'я у Москві очолить колишній "віце-прем’єр" і "глава МЗС" так званої "ДНР" Александр Караман, включений у санкційні списки ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.