SkyUp призупиняє польоти до Турина через коронавірус в Італії

Вівторок, 3 березня 2020, 14:21

Українська авіакомпанія SkyUp з 5 березня призупиняє виконання польотів до Турина. Попередньо тимчасове скасування діятиме до 25 жовтня. 

Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться у заяві компанії.

Повідомляється, що керівництво SkyUp Airlines ухвалило рішення тимчасово зупинити польоти до Турина - напрямку, що знаходиться в зоні зростання випадків зараження новим коронавірусом на території Італії.

В Італії вперше зафіксували сповільнення поширення коронавірусу

"Щодо Італії ми маємо великі плани. Цьогорічна політна програма передбачає більше 10 напрямків з Києва та регіонів. Але ми не можемо ігнорувати поточну ситуацію та занепокоєння людей, тому скорочуємо авіасполучення з країною до нормалізації ситуації", - сказав генеральний директор SkyUp Airlines Євгеній Хайнацький.

Пасажири, які придбали квитки на скасовані рейси, мають звернутися за поверненням коштів або узгодити з перевізником можливість перебронювання на альтернативні рейси перевізника.

"Для заміни недоступні Іспанія, Португалія, Італія. Всі інші варіанти обговорюються індивідуально", - відзначили в SkyUp.

Нагадаємо, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн оголосила про те, що в Євросоюзі підвищили рівень коронавірусного ризику з "помірного" до "високого".

Читайте також: "Втеча від стабільності: як коронавірус вплине на економіку світу, Європи та України"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: