Українці – серед жертв автобусної катастрофи у Венеції, підтвердило МЗС

Середа, 4 жовтня 2023, 08:09

У МЗС України підтвердили, що українські громадяни є серед жертв аварії автобуса, яка сталась 3 жовтня у районі комуни Венеція Местре.

Про це сказав речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у коментарі "Європейській правді".

"Наразі відомо про п'ятьох загиблих українців, ще троє травмовані. Зараз їм надається необхідна медична допомога в лікарні", – зазначив Ніколенко.

За його словами, українське посольство в Римі та генеральне консульство в Мілані вже займаються дорожньо-транспортною пригодою, яка сталася у вівторок ввечері.

"За наявною інформацією, туристичний автобус із 40 пасажирами зірвався з естакади та впав з висоти", – підкреслив Ніколенко.

Українські консули взаємодіють з італійськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин ДТП, тримають на контролі лікування наших громадян та встановлюють зв‘язок із родичами, додав представник МЗС.

З поки що невстановлених причин автобус розбився у вівторок 3 жовтня незадовго до 20:00. Він віз туристів до кемпінгу у Маргері.

В жахливій аварії загинула 21 людина. У префектурі Венеції повідомили, що серед загиблих та постраждалих є громадяни України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: