Вадим Ермолаев: МИРОПЛАСТ расширяет мощности и внедряет новые рециклинговые технологии на производстве

promoted
Вторник, 18 апреля 2023, 12:05

Компанія "МІРОПЛАСТ", найбільший виробник ПВХ-профілю в Україні, анонсувала подальше розширення виробництва.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив інвестор підприємства, Вадим Єрмолаєв.

Попри всі складнощі роботи під час воєнного стану, дніпровський виробник профілю для вікон та дверей продовжує вдосконалювати свій асортимент та нарощує потужності. Протягом найближчих місяців заплановане встановлення трьох нових екструдерів Battenfeld-Cincinnati австрійського виробництва. Завдяки новому устаткуванню МІРОПЛАСТ зможе виробляти коекструдовані профілі, що складаються з первинної сировини ззовні та переробленої зсередини.

"Чому це важливо?

Перше. Піклування про екологію. Бо використання продуктів вторинної переробки в виробництві ПВХ-профілю є інноваційною технологією з точки зору захисту навколишнього середовища.

Друге. Вдосконалення якості продукту. Профілі, виготовлені методом коекструзії, ззовні не відрізняються від звичайних, але використання переробленої сировини для внутрішніх перетинок дозволяє поліпшити фізико-механічні показники продукту.

Третє. Встановлення нових екструдерів дозволить збільшити потенційну місячну потужність підприємства. Більше продукції – більше експорту – більше підтримки економіки", – написав Вадим Єрмолаєв.

 В майбутньому МІРОПЛАСТ планує подальше оновлення обладнання на заводі на нове з можливістю коекструзії.

 
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Реклама: