4 листопада 2018

Новини
17:34
72-річна француженка крала іграшки в магазинах і продавала їх в інтернеті
Французька поліція заарештувала 72-річну жінку за підозрою в крадіжці сотень речей з магазинів іграшок, які потім продавала через інтернет.
17:09
фотоГрецький фермер, обробляючи поле, відкопав фрагмент древньої статуї
Грецький фермер, обробляючи своє поле, виявив фрагмент древньої статуї – незабаром на його земельній ділянці знайшли ще три фрагменти статуй і декілька могил.
16:35
Макрон гордий, що Нова Каледонія вирішила не відокремлюватись від Франції
Французький президент Еммануель Макрон подякував громадянам французької заморської території Нової Каледонії за те, що вони "обрали Францію" на референдумі.
15:55
Групова стрілянина у Швеції: 7 поранених та дюжина затриманих
Семеро людей були поранені і 12 затримані в ході стрілянини, ймовірно пов'язаної з членами байкерського клубу "Янголи пекла", поблизу другого за величиною міста країни Гетеборга.
15:28
У Польщі відбувається другий тур місцевих виборів
У Польщі у неділю відбувається голосування у другому турі місцевих виборів – поляки, зокрема, обирають мерів і у кількох великих містах.
14:48
фотоТривала негода в Італії: за останні дні загинули 29 людей
Сильні дощі і штормові вітри протягом декількох днів панували в Італії, викорчовуючи мільйони дерев і відрізаючи від цивілізації села і дороги.
14:15
Лукашенко пообіцяв "розмістити щось" у відповідь на нову базу США в Польщі
Президент Білорусі Александр Лукашенко заявив, що створення нової американської бази на території Польщі змусить Білорусь і Росію дати адекватну відповідь.
13:53
У Євросоюзі закликали покарати винних у злочині проти Гандзюк
Єврокомісар з питань європейської політики сусідства і розширення Йоганнес Ган висловив жаль з приводу смерті активістки Катерини Гандзюк і закликав притягнути винних до відповідальності.
13:32
Заморська територія Франції на референдумі відмовилась від незалежності
Попередні результати референдуму щодо незалежності французької заморської території Нової Каледонії свідчать, що більшість виборців вирішили залишитися частиною Франції.
13:11
В Туреччині відкрили нове консульство України
У турецькій Анталії в неділю, 4 листопада, відкрили українське консульство.
12:54
фотоТуреччина відкликала посла через давньогрецький костюм
Посол Туреччини в Уганді була відкликана до Анкари через костюм, який вона обрала на церемонію, присвячену 95-й річниці заснування сучасної Туреччини.
12:26
Британія і ЄС вирішили головну проблему на переговорах щодо Brexit – ЗМІ
Велика Британія та ЄС, за повідомленнями ЗМІ, досягли компромісу щодо найбільш суперечливого пункту на переговорах щодо Brexit – режиму контролю на кордоні з Північною Ірландією.
11:44
Рейтинг союзників Меркель по коаліції сягнув нового дна
Рейтинг Соціал-демократичної партії Німеччини, яка входить у правлячу коаліцію, за даними останнього опитування соціологічного інституту Forsa, скоротився ще на один пункт - до катастрофічних 13%.
11:32
Франція: перед виборами до Європарламенту вперше лідирують ультраправі
Французька ультраправа партія "Національне об’єднання" Марін Ле Пен вперше випередила "Вперед, республіко!" президента Еммануеля Макрона в опитуванні про наміри щодо голосування на виборах до Європейського парламенту
10:58
фотоПовінь в Італії: на Сицилії вночі затонули 10 людей
Десять людей стали жертвами негоди, яка накрила цими вихідними Сицилію, серед загиблих двоє маленьких дітей віком 1 та 3 років.
10:30
Референдум про незалежність заморської території Франції: дуже висока явка
У французькому заморському регіоні Новій Каледонії в неділю, 4 листопада, за надзвичайно високої явки відбувся референдум щодо незалежності від Франції.