Клімкін поїде до Нідерландів перед референдумом

Вівторок, 29 березня 2016, 16:02

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відвідає Нідерланди 2-3 квітня для того, щоб взяти участь у заходах із популяризації України перед консультативним референдумом про асоціацію між Україною і ЄС.

Про це заявила спікер МЗС Мар'яна Беца, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми дуже сподіваємося на позитивний результат (референдуму - ред). Міністр закордонних справ України 2-3 квітня відвідає з робочим візитом Нідерланди. Це буде незвичайний робочий візит - він візьме участь у публічних заходах, публічних дискусіях для того, щоб достукатися до нідерландських сердець", - сказала вона на прес-конференції в Києві у вівторок.

За словами Беци, одним із заходів з популяризації України в Нідерландах напередодні референдуму стане організація днів українського кіно в Амстердамі.

Нагадаємо, виборча рада Нідерландів призначила референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС на середу 6 квітня 2016 року.

Раніше в Нідерландах зібрали необхідну кількість підписів для проведення консультативного референдуму щодо ратифікації Угоди про асоціацію з Україною.

Зібрати підписи вдалося завдяки інтенсивній онлайн-кампанії сатиричного блогу GeenStijl, групи громадян Burgercomite ЄС ("Комітет громадян ЄС") і євроскептичного мозкового центру "Форум для демократії".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: