Додон обіцяє відновити трансляцію пропагандистського каналу "Росія-24" у Молдові

Вівторок, 17 січня 2017, 16:47

Президент Молдови Ігор Додон пообіцяв повномасштабне відновлення мовлення російських телеканалів у країні.

Про це він заявив на прес-конференції в Москві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я категорично проти заборони ретрансляції будь-яких ЗМІ. Штучно, адміністративно забороняти і виводити з сітки мовлення... По "Росії-24", я думаю, що ми будемо це питання піднімати і мовлення дозволимо", – сказав Додон.

Проросійський президент Молдови також пообіцяв розібратися з ситуацією навколо заборони на в'їзд до Молдови журналістів російських пропагандистських ЗМІ

"Я зараз я звернувся із запитом надати інформацію про те, чому був заборонений в'їзд в кожному окремому випадку, ми будемо розбиратися з кожним окремим випадком", – зазначив він.

Нагадаємо, що 27 травня 2015 року Координаційна рада по телебаченню і радіо прийняла рішення про припинення ретрансляції російського телеканалу "Росія-24" на території Республіки Молдова на невизначений період, що являє собою, за словами експертів, фактичну заборону ретрансляції російського телеканалу в Молдові.

Минулого року рішення  про припинення ретрансляції російського телеканалу "Росія 24" на території Республіки Молдова було залишено в силі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.