Lufthansa планує в 2017-му році найняти 3 тис. нових співробітників

Середа, 4 січня 2017, 12:12

Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa планує цього року найняти більше 3000 нових співробітників.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву компанії.

"У 2017 року німецька авіакомпанія Lufthansa (LHAG.DE) планує найняти більше 3000 нових співробітників, більшість з них стюардеси", – йдеться у повідомленні.

Агенція повідомляє, що група компаній авіакомпанії Lufthansa - Austrian, Swiss and Eurowings планують найняти загалом більше 2200 співробітників. Окрім того, компанія Lufthansa technik планує набирати 450 нових співробітників.

Як відзначає Frankfurter Allgemeine Zeitung більшість з нових працівників групи (а саме – 1400 осіб) будуть працювати безпосередньо в  Lufthansa у головних аеропортах у Франкфурті та Мюнхені.

Варто додати, що персонал авіакомпанії нараховує 120 000 осіб у всьому світі, 67 000 з них працюють у Німеччині.

Нагадаємо, в середині грудня минулого року керівництво авіакомпанії Lufthansa та профспілка пілотів Vereinigung Cockpit (VC) домовилися про проміжні переговори щодо врегулювання тарифної суперечки.

Домовленості були досягнуті після того, як профспілка пілотів Vereinigung Cockpit (VC) ухвалила рішення призупинити страйк пілотів Lufthansa і повернутися за стіл переговорів з керівництвом компанії задля вирішення суперечки щодо зарплати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.