Міністр оборони Британії зізнався, що 15 років тому торкнувся коліна радіоведучої

Вівторок, 31 жовтня 2017, 10:52

Міністр оборони Британії Майкл Феллон опинився серед списку британських політиків, пов'язаних зі сексуальними домаганнями.

Про це повідомляє The Telegraph.

15 років тому під час одного з обідів Феллон поклав руку на коліно радіоведучої Джулії Хартлі-Брюер.

Міністр оборони Британії зізнався, що такий інцидент відбувся та повідомив, що він вибачився перед журналісткою Хартлі-Брюер за свою поведінку в той час.

Хартлі-Брюер, радіоведуча talkRADIO, писала раніше про інцидент, заявивши, що тоді вона пригрозила вдарити депутата, якщо він знову зробить щось подібне. Журналістка також зазначила, що попри такий інцидент, вони залишилися друзями.

Речник міністра оборони повідомив, що Феллон та Хартлі-Брюер вважають питання, пов'язане інцидентом, закритим.

Раніше повідомлялося, що у Британії швидко зростає список депутатів, яких звинувачують у сексуальних домаганнях, британська прем'єрка готова звільнити всіх, чию вину буде доведено.

Британська прем'єрка Тереза Мей наказала розслідувати заяву про негідну поведінку депутата-консерватора Марка Гарньє, який відкрито визнав, що просив помічницю купити для нього секс-іграшки, а також називав її непристойними словами.

Нагадаємо, жінки в різних країнах почали зізнаватися в тому, що їх сексуально домагались, після скандалу у Голлівуді, у центрі якого опинився продюсер Гарві Вайнштайн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.