Німецький виробник танків очікує багатомільярдні замовлення

Четвер, 26 квітня 2018, 10:45

З огляду на розширення місій Бундесверу німецький виробник військової техніки, зокрема танків, Krauss-Maffei Wegmann очікує у майбутньому багатомільярдні замовлення.

Про це повідомляє німецька служба Reuters.

"Минулого року у нас були найбільші продажі в історії нашої компанії, і зростання продовжується у середньостроковій перспективі", - заявив директор компанії Франк Гаун.

За його словами, вторинний ринок – тобто ринок обміну старим та новим обладнанням – до 2050 року може досягнути по всій Європі обсягу понад 100 мільярдів євро. "Якщо ми отримаємо тільки половину цього, ми будемо щасливими", - заявив він.

"Танки в Європі настільки старі, що невдовзі неможливо буде відправляти солдатів на завдання належним чином", - додав Гаун. Тому, за його словами, Німеччина зараз не озброюється, а заповнює свої "роздовбані структури".

Як відомо, стан озброєнь Бундесверу викликає чимало критики. Німецьким військовим не вистачає бронежилетів, наметів і зимового одягу. Для участі в місії НАТО солдатам з Бундесверу також бракує справних танків, вертольотів, підводних човнів та пристроїв нічного бачення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.