Слідчі зацікавились росіянином, який прилетів у Лондон з дочкою Скрипаля - ЗМІ

Середа, 4 квітня 2018, 12:25

Британське видання Daily Mail, посилаючись на власні джерела, повідомило, що британські слідчі зацікавились росіянином, який всього на кілька годин прилетів до Британії на одному з Юлією Скрипаль літаку.

За даними видання, росіянин прилетів з Москви рейсом AFL2570 "Аерофлоту".

Він прибув в аеропорт Хітроу 3 березня о 2:32 дня за місцевим часом. Провівши на британській землі всього кілька годин, росіянин повернувся до Москви.

Такий короткий період перебування в країні викликав запитання у слідчих. Скрипалі були госпіталізовані з отруєнням наступного дня, 4 березня.

Наразі не відомо, чи підозрюють цю людину у можливій доставці "Новічка", чи у тому, що він пов'язаний з отруєнням якимось іншим чином.

Поліція Британії офіційно повідомила, що максимальна концентрація нервово-паралітичної речовини "Новічок" була виявлена на вхідних дверях будинку в Солсбері, де проживав Скрипаль.

Сергія Скрипаля разом з дочкою отруїли 4 березня, відтоді вони обоє перебувають у лікарні. Юлія Скрипаль вже не перебуває в критичному стані і її здоров’я швидко покращується. Її батько залишається в критичному, але стабільному стані.

Британські ЗМІ також повідомили, що у рамках розслідування отруєння у Британії допитали жінку, яка на прохання Скрипалів привезла із Росії гречку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.