Жителю Еймсбері, який отруївся "Новічком", стало гірше у лікарні - ЗМІ

Понеділок, 27 серпня 2018, 10:16

Британцю Чарльзу Роулі, який отруївся нервово-паралітичною речовиною "Новічок" в Еймсбері, стало гірше в лікарні, куди його повторно доставили 18 серпня.

Про це заявив його брат Меттью Роулі в інтерв'ю британському таблоїду Mirror.

Меттью Роулі заявив, що лікарі підозрюють у його брата менінгіт і що він не може рухати руками і ногами. У лікарні не дають офіційних коментарів про стан здоров'я пацієнта.

"Я тільки що говорив з ним по телефону. Судячи з його голосу, йому стало гірше. Він сказав, що не може поворушити руками і ногами і що у нього в очах як і раніше двоїться. Йому важко говорити, він відчуває себе хворим і насилу їсть", - сказав Меттью Роулі.

Чарлі Роулі знаходиться у відділенні інтенсивної терапії в лікарні міста Солсбері, його лікують антибіотиками і роблять аналізи крові.

Меттью Роулі вважає, що його брат міг підхопити важку хворобу через те, що його організм сильно ослаб після місяця лікування від наслідків отруєння "Новічком".

Нагадаємо, британка Дон Стерджесс померла 8 липня через дію "Новічка", її партнер Чарлі Роулі перебував у лікарні, але в кінці липня його виписали.

Вважається, що Стерджесс побризкала з флакону на шкіру, думаючи, що це парфуми, і отримала дозу в десять разів більшу, ніж Сергій та Юлія Скрипаль у Солсбері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.