Мертвий власник борделів переміг на виборах у Неваді

Середа, 7 листопада 2018, 19:02

На виборах у законодавчу асамблею штату Невада у вівторок переміг кандидат Республіканської партії США Денніс Гоф, який помер в середині жовтня.

Як повідомляє Associated Press, померлий Гоф виграв у освітянки-демократки Лесі Романов. Тепер посадовці округу призначать республіканця, який займе його місце в представницькому органі.

 
Денніс Гоф

Гофа знайшли мертвим у одному з його борделів 16 жовтня після низки вечірок на честь його 72-го дня народження. Його тіло знайшли порноактор Рон Джеремі та повія в борделі. Причину його смерті ще встановлюють.

Гоф володів низкою публічних будинків у Неваді – єдиному штаті, який дозволяє їм легально працювати. Він також брав участь в реаліті-шоу для дорослих "Cathouse" і написав книгу під назвою "Мистецтво сутенерства".

Республіканець заявляв, що рух проти борделів та велика регульованість цієї галузі, з якими він зіткнувся цього року, були політичною відплатою.

Ім’я померлого опинилося у бюлетені, оскільки за законом його вже не можна було виключити за такий короткий термін до голосування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.