ЗМІ дізналися деталі інциденту у французькому Меці, де поранили ножем 5 осіб

Новини — Понеділок, 17 червня 2024, 17:58 —

Інцидент з п’ятьома пораненими у Меці не мав терористичних мотивів і був пов’язаний зі з’ясуванням стосунків між членами афганської іммігрантської спільноти.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє Le Figaro, пише "Європейська правда".

Як дізналися журналісти від джерела у поліції, інцидент, внаслідок якого отримали ножові поранення 5 осіб, стався у периферійному районі Меца перед невеликим супермаркетом.  

Усі учасники події нібито є представниками місцевої афганської спільноти і сутичка сталася через з’ясування стосунків. Постраждалого з найважчим пораненням вдалося врятувати завдяки швидкому приїзду поліцейських, які зупинили критичну кровотечу за допомогою турнікета. 

Реклама:

Осіб, які завдали поранень постраждалим, досі розшукують. 

Нагадаємо, про п’ятьох постраждалих з ножовими пораненнями у Меці повідомили раніше у понеділок. У прокуратурі зазначили, що слідство не розглядає версію теракту, проте не повідомляли майже жодних деталей про подію.

Тим часом у Фінляндії суд схвалив запобіжний захід у вигляді арешту щодо чоловіка правоекстремістських поглядів, який у п'ятницю тяжко поранив дитину іммігрантського походження у ТРЦ міста Оулу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: