20 липня 2019

Новини
18:00
фото, відеоНа Сицилії активізувався вулкан Етна
Італійський вулкан Етна почав викидати гарячий попіл і лаву в ніч на суботу, змусивши владу закрити два аеропорти на сході Сицилії.
17:23
відеоІран показав кадри захопленого британського танкера
Іранські державні засоби масової інформації опублікували кадри нафтового танкера Stena Impero, затриманого в Ормузькій протоці в п'ятницю.
16:37
Орбан прагне створити анклав на Закарпатті - МЗС України
Кінцевою метою політики іредентизму (возз’єднання територій) прем'єра Угорщини Віктора Орбана є створення угорського анклаву на території України.
16:26
Прем'єр Швеції відповів Трампу щодо арешту репера: поблажок не буде
Прем'єр-міністр Швеції сказав, що буде радий поспілкуватися з президентом США Дональдом Трампом про арешт репера A$AP Rocky, але він "не може і не буде намагатися впливати на прокуратуру або суди".
15:36
фотоВатикан відкрив осуарії в пошуку зниклих тіл
Експерти з криміналістики 20 липня дістали кістки з двох осуаріїв (вмістилищ, де зберігають мощі) у стінах Ватикану в рамках розслідування, спрямованого на розкриття справи дівчини, яка зникла 1983 року.
14:26
Президент Сербії назвав "трюком" відставку прем'єра Косова, викликаного судом у Гаазі
Президент Сербии заявил, что решение премьер-министра Косово уйти в отставку после вызова на допрос в Специальный трибунал в Гааге - это политический трюк.
13:55
Берлін зробив заяву щодо захоплення британського танкера Іраном
Німеччина закликає Іран негайно відпустити затриманий британський нафтовий танкер.
13:28
ЄСПЛ перейшов до стадії ухвалення рішення у справі Седлецької
Європейський суд з прав людини завершив розгляд у справі Наталії Седлецької проти Генеральної прокуратури України, слідчі якої хотіли отримати доступ до даних з телефону журналістки, і тепер перейшов до стадії винесення рішення.
12:56
фотоТуристів оштрафували і вигнали з Венеції за приготування кави біля мосту
Поліція Венеції оштрафувала двох німецьких туристів, яких спіймали на приготуванні кави на сходах мосту Ріальто - однієї з головних пам'яток міста.
12:17
Влада США дозволила розгортання військ у Саудівській Аравії
Чинний міністр оборони США Марк Еспер санкціонував розміщення американських військовослужбовців і засобів у Саудівській Аравії.
12:00
відеоУ Франції після фіналу Кубка африканських націй затримали 200 людей
У багатьох французьких містах фанати футболу святкували перемогу Алжира над Сенегалом у фіналі футбольного Кубка африканських націй, проте подекуди відбулися сутички.
11:15
Іран захопив британський танкер
Іран затримав у Ормузькій протоці нафтовий танкер під британським прапором і доставив його до порту Бандар-Аббас.
10:28
фото, відеоЗемлетрус в Афінах: обвалені будинки, четверо постраждалих
Землетрус магнітудою 5,1 за шкалою Ріхтера, який сколихнув Афіни в п'ятницю, пошкодив кілька будівель, і чотири людини були госпіталізовані з травмами, жодна з яких не була серйозною.