21 лютого 2021

Статті
Дорогою Януковича: про що проситиме Лукашенко в Сочі на зустрічі з Путіним
Чи стане нова зустріч Александра Лукашенка з Владіміром Путіним такою ж знаковою для Білорусі, як для України - візит у Сочі у 2013 році Віктора Януковича?
Новини
17:51
В Італії відзначили роковини першої відомої смерті від коронавірусу
З церемоніями покладання вінків, висадженням дерев і церковними службами італійці в неділю відзначили роковини першої відомої смерті від коронавірусної інфекції.
16:23
У Німеччині на працівницю зоопарку напав лев, поки вона чистила клітку
На працівницю зоопарку в німецькому місті Оснабрюк в неділю напав лев, коли вона чистила клітку.
15:55
Австрія очікує, що ЄС підтримає нові санкції проти Росії
Міністр закордонних справ Австрії Александр Шалленберг очікує, що ЄС схвалить нові санкції проти Росії на тлі останніх подій у справі Алексєя Навального.
15:19
Чорногорія почала вакцинацію російським "Спутником V"
Чорногорія розпочала вакцинацію проти коронавірусу дозами російської вакцини "Спутник V", яку подарувала їй сусідня Сербія.
14:47
Сербія прийняла першу партію вакцини AstraZeneca
Сербія у неділю отримала першу партію, 150 000 доз вакцини проти коронавірусу від британсько-шведської компанії AstraZeneca.
13:38
Новий аеропорт Берліна закриває термінал через обмаль пасажирів
Нещодавно відкритий Берлінський аеропорт у понеділок закриє один зі своїх терміналів у відповідь на різке падіння пасажиропотоку, спричинене пандемією.
13:05
Британія прискорює вакцинацію, щоб всі дорослі отримали першу дозу до 31 липня
Британський уряд оголосив у неділю, що має намір зробити щеплення першою дозою вакцини від коронавірусу кожному дорослому в країні до 31 липня - на місяць раніше, ніж було заплановано.
12:39
Шеф дипломатії ЄС перед ключовою зустріччю щодо нових санкцій нагадав РФ про вимогу ЄСПЛ
Глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель констатував відмову РФ виконувати рішення ЄСПЛ щодо звільнення Навального, нагадавши, що у понеділок міністри закордонних справ блоку обговорять відповідь Євросоюзу на ситуацію довкола російського опозиціонера.
12:14
Мер Ніцци закликав до локдауну вихідного дня через сплеск інфекцій 
Мер французького середземноморського міста Ніцци закликав запровадити локдаун у цьому районі на вихідні, щоб зупинити потік відвідувачів і приборкати різкий сплеск коронавірусної інфекції.
11:40
Україна засудила репресії проти журналістів у Білорусі
Україна разом із міжнародним співтовариством засуджує наступ білоруської влади на представників ЗМІ.  
11:13
фотоРозграбовані магазини та сутички з поліцією: у Барселоні тривають бунти через ув’язнення репера
В суботу в іспанській Барселоні протестувальники кидали пляшки в поліцію, підпалювали контейнери і громили магазини у п'яту ніч протестів проти ув'язнення репера, звинуваченого у прославлянні тероризму і образі королівської родини в піснях.
10:37
США видали Німеччині 95-річного ексохоронця нацистського концтабору
США видали Німеччині її громадянина і жителя американського штату Теннессі Фрідріха Карла Б. , який у 1945 році служив охоронцем в концентраційному таборі в Ноєнгаммі поблизу Меппена.
10:08
Інвестор з Молдови позивається проти України, бо отримав розікрадений завод
Молдовська компанія СП "Zernoff" звернулася до суду з позовом до Фонду держмайна України через істотну розбіжність фактичної кількості майна, заявленого в електронному лоті.