Дещиця обіцяє розслідувати фальсифіковану відповідь на запит ЄП

П'ятниця, 17 липня 2015, 19:38

Посол України в Польщі Андрій Дещиця пообіцяв розслідувати дії свого співробітника, який сфальсифікував відповідь від імені посольства на "запит експортера" в рамках розслідування "Дипломати та "дипломати": які посольства України ігнорують прохання бізнесу".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сказати, що мені прикро – це нічого не сказати. Я обурений",  - зауважив посол України.

"Ганебно не тільки те, що радник Посольства Дмитро Ісаченко не надав відповідь на запит "ЄП", але те, що він пробував елементарно обдурити і мене, і журналіста. Свідомо подаю ім’я колеги з Посольства, бо кожен з нас має відповідати за свої слова та справи",  - відзначив Дещиця.

"Я вже підписав наказ про проведення службового розслідування в Посольстві по цій ситуації. За його результатами будуть прийнятті рішення, про які одразу повідомлю",  - зауважив він.

"Ганебно, що дехто, кому держава довірила важливу ділянку роботи, продовжують мислити і працювати халатно і безвідповідально, навіть не замислюючись над тим, що їхні дії кидають тінь не лише на колектив Посольства чи на мене як керівника, а на всю дипломатичну службу України",  -підкреслив український посол.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представник посольства Польщі в Україні Дмитро Ісаченко намагався сфальсифікувати відповідь на прохання про допомогу від редактора ЄП, який представився українським експортером.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.