У Сирії зафіксували російську бронетехніку та артилерію

Фото
Четвер, 29 жовтня 2015, 15:34

У сільській місцевості сирійської провінції Латакія помічені сухопутні війська РФ, хоча раніше Кремль категорично заявляв, що участь росіян у наземних операціях у Сирії виключена.

Фотографії оприлюднив у Twitter журналіст Чарльз Лістер.

На фото можна помітити новітні російські штабні машини, бронетранспортери, криті вантажівки КамАЗ та "Урал", а також гаубицю. Слід зазначити, що саме на заході провінції Латакія знаходиться база ВПС РФ, звідки російськи літаки наносять авіаудари.

 

На одному із БТР-80 помічені військовослужбовці у піщаній формі, схожій на ту, яку має російський наземний військовий контингент.

 

Бортові номери на бронетехніці затерті, на автотранспорті відсутні номерні знаки. Так само російські військові використовували техніку без будь-яких розпізнавальних знаків на Донбасі та в Криму.

 
 

У одній із вантажівок брезент частково відкинутий, а у кузові видно солдатів ЗС РФ, які одягнені у темнозелену уніформу з камуфляжем  - так званий "російський піксель".

 

Раніше, ЗМІ повідомляли, що Росія створила в Сирії сухопутний підрозділ у розмірі батальйону, який володіє ракетною артилерією і сучасними танками, здатними не лише до захисту військових баз.

Однак прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков спростував повідомлення, нагадавши слова президента Володимира Путіна про те, що Росія не братиме участь у наземній операції в Сирії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.