Ердоган вкотре звинуватив Європу в потуранні тероризму

Неділя, 6 листопада 2016, 17:06

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган вкотре виступив із заявою, що Європа, підтримуючи діяльність Робітничої партії Курдистану, потурає тероризму.

Як повідомляє Reuters, Ердоган заявив, його не хвилює те, що Європа називає його диктатором, за боротьбу з курдським воєнізованим угрупованням та його прихильниками.

"Європа, в цілому, потурає тероризму. Хоча вони назвали РПК терористичною організацією, це зрозуміло ... ми бачимо, як РПК може діяти так вільно і комфортно в Європі", - сказав Ердоган у телевізійному виступі.

"Мене не хвилює, якщо вони називають мене – диктатором або якось ще. Важливо те, що як мій народ називає мене", – наголосив він.

Нагадаємо, раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Німеччина стала "притулком для терористів" і за це її "засудить історія".

Нагадаємо, в ніч на 4 листопада в ході поліцейської операції було затримано співголів прокурдської Народної демократичної партії Селахаттіна Демірташа і Фіген Юкшекдаг. Крім того, було затримано дев’ять депутатів партії.

ЄС заявив, що затримання співголів і депутатів Народної демократичної партії Туреччини підриває основні принципи демократії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: