Соратниця Меркель потрапила в ДТП по дорозі на коаліційні переговори в Берліні

Четвер, 11 січня 2018, 12:03

Провідний німецький політик, член Християнсько-демократичної партії отримала травми в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляє SHZ.de.

Автомобіль, в якому їхала голова уряду федеральної землі Саар Аннегрет Крамп-Карренбауер, врізався у вантажівку на автобані приблизно о 4:30 ранку неподалік Потсдама.

Крамп-Карренбауер та ще трьох людей, які перебували в машині, відвезли в лікарню. Про характер їхніх травм поки нічого не повідомляється.

Видання Bild уточнює, що автомобіль BMW 7-ї серії на перехресті спочатку зіткнувся з вантажівкою, а потім врізався у відбійник. Також повідомляється, що "авто перетворилося на металобрухт".

Прес-секретар федеральної землі заявила, що Кремп-Карренбауер отримали незначні травми.

Кремп-Карренбауер входить до команди канцлера Ангели Меркель, яка веде переговори з соціал-демократами щодо формування урядової коаліції. Сьогодні вранці вона якраз їхала до Берліна, де має відбутися останній день попередніх консультацій.

Агентство The Associated Press відзначає, що Меркель, приїхавши в четвер вранці на переговори, не згадала про аварію у короткій заяві для журналістів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.