В.о. прем'єра Вірменії відмовився зустрічатися з лідером опозиції

П'ятниця, 27 квітня 2018, 11:58

Виконувач обов’язків прем'єр-міністра Вірменії Карен Карапетян відмовився зустрічатися з лідером опозиції Ніколою Пашиняном.

Про це повідомляє Newsam.

"Відповідь Карена Карапетяна та сама, що і минулого разу. Переговори, на яких порядок диктує виключно одна сторона, а інша не може її уявити, не можуть вважатися переговорами", - заявив прес-секретар Карапетяна.

Він також заявив, що тимчасовий прем’єр залишається при думці, що проведення переговорів у присутності представників ЗМІ вже має на увазі, що мета полягає в тому, щоб не зафіксувати якийсь результат.

"Саме з цієї причини в.о. глави уряду вважає участь в подібних "переговорах" просто безперспективною. На думку Карена Карапетяна, Пашиняну варто прийняти пропозицію президента Вірменії, адресовану всім парламентським і непарламентським силам, щодо спільного обговорення ситуації в країні і шляхів виходу з неї", - додав прес-секретар.

Нагадаємо, прем'єр Вірменії Серж Саргсян на тлі багатоденних акцій протесту опозиції в Єревані подав у відставку. На цій посаді він пробув менше тижня після обрання в парламенті 17 квітня.

Виконувачем обов'язків прем'єр-міністра Вірменії став колишній топ-менеджер "Газпрому" Карен Карапетян, який займав в уряді Саргсяна посаду першого віце-прем'єра.

Попри відставку Саргсяна протестувальники стверджують, що їхні вимоги не виконані, і продовжують вуличні акції.

Опозиційна парламентська фракція "Елк" висунула на посаду прем’єра кандидатуру свого голови і лідера протестного руху Нікола Пашиняна.

Парламент Вірменії обиратиме нового прем’єра 1 травня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.