Трамп заявив, що не знав про зустріч сина з росіянами

П'ятниця, 27 липня 2018, 18:22

Президент США Дональд Трамп наполягає, що не знав про зустрічі посадових осіб його передвиборчої кампанії, в тому числі сина, з російським адвокатом, який обіцяв інформацію про Гілларі Клінтон.

Про це він написав у Twitter.

"Я не знав про зустріч з моїм сином, Доном-молодшим. Виглядає так, що хтось намагається сфабрикувати історію, щоб самому виплутатися з скрутної ситуації (може бути, пов'язаної з таксі)? Він навіть запросив адвоката Білла і шахраюватої Гілларі Клінтон. Мені цікаво, чи не допомогли вони йому зробити такий вибір?", - написав Трамп.

Колишній адвокат Трампа Майкл Коен заявив, що той знав про зустріч представників свого передвиборчого штабу та представників РФ у червні 2016 року, повідомив сьогодні телеканал CNN.

Зять Трампа Джаред Кушнер, Дональд Трамп-молодший та керівник кампанії Пол Манафорт зустрічались із адвокатом Наталією Весельницькою, яка начебто пропонувала інформацію від уряду РФ для допомоги Трампу на виборах.

Коен, який зараз фігурує у розслідуванні, каже, що він був присутній, коли син Трампа розповідав батькові про пропозицію росіян щодо зустрічі, і що Трамп її схвалив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.