Білий дім має список із 12 підозрюваних в авторстві анонімної статті про Трампа - ЗМІ

П'ятниця, 7 вересня 2018, 12:54

Білий дім має список з 12 осіб, яких підозрюють у авторстві критичної щодо Трампа колонки для The New York Times, яку написав анонімний чиновник, що обіймає високу посаду в адміністрації президента США.

Про це виданню The New York Times повідомив один зовнішній радник.

Газета підкреслює, що справжнього автора статті знає лише відділ NYT, який займається редакційними колонками. Його ім'я не знають навіть журналісти, які висвітлюють діяльність Білого дому у газеті.

Анонімний автор став об'єктом полювання у Білому домі. Союзник Трампа сенатор Ренд Пол виступив із рекомендацією, щоб всі члени адміністрації президента пройшли перевірку на поліграфі.

Після публікації цієї статті президент США почав сварити практично всіх своїх підлеглих. Повідомляється, що Трамп навіть вимагав від високопоставлених посадових осіб підписувати письмові свідчення, які можуть бути використані в суді у разі необхідності.

Нагадаємо, публікація у виданні New York Times авторської колонки анонімного високопоставленого чиновника із команди Дональда Трампа, присвячена аморальності та "нестабільній поведінці" Трампа, спричинила "полювання" всередині Білого дому за особистістю автора.

Автор публікації стверджує, що він є частиною "руху опору", який працює "зсередини", аби не допустити реалізації "найгірших відхилень" Дональда Трампа.

Британський мовник BBC вважає, що автором резонансної анонімної колонки у The New York Times із жорсткою критикою президента США Дональда Трампа є віце-президент Сполучених Штатів Майк Пенс або члени його команди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: