13 лютого 2021

Новини
17:53
ЄС закликав Китай відмовитися від заборони ВВС
ЄС закликав Китай відмовитися від заборони в країні британського мовника ВВС, вочевидь, у відповідь на відкликання ліцензії китайського телеканалу CGTN у Британії.
17:08
У Сенаті США закликали Байдена не поступатися щодо "Північного потоку-2"
Двоє сенаторів США звернулися з листом до президента Джо Байдена, закликаючи його не відмовлятися від санкцій проти російського газопроводу "Північний потік-2" на прохання Німеччини.
16:30
В Англії у ще кількох районах оголосили "полювання" на африканський штам вірусу
В Англії оголосили про масове тестування населення ще у декількох районах у зв’язку з виявленими випадками південноафриканського штаму коронавірусу.
15:47
У Вірменії стався 6-бальний землетрус
У Вірменії стався землетрус силою 6-7 балів, епіцентр знаходився поблизу столиці країни Єревану.
15:25
В Італії новий уряд Маріо Драгі склав присягу
В Італії склав присягу новий уряд, очолюваний екскерівником Європейського центрального банку Маріо Драгі.
14:23
МОЗ помилково вніс до "зеленого" списку низку країн Європи
Міністерство охорони здоров’я України вочевидь помилилося з даними щодо показників захворюваності в деяких країнах Євросоюзу, що використовуються для формування списку країн "червоної" та "зеленої" зони. 
13:16
Київ чекає, що новий прокурор Міжнародного кримінального суду покарає Росію за Крим та Донбас
В Офісі генерального прокурора України сподіваються на успішну співпрацю з новим прокурором Міжнародного кримінального суду та відкриття повноцінного розслідування щодо злочинів РФ.
12:47
МОЗ повернув Францію та низку інших країн ЄС до "зеленого" списку
Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило оновлений список країн "червоної" та "зеленої" зони за ситуацією з коронавірусом, значна кількість країн ЄС тепер знаходяться у зеленій частині списку.
12:12
В Італії чекають офіційного затвердження нового уряду
В Італії очікують офіційного затвердження нового уряду, який очолить колишній керівник Європейського центрального банку Маріо Драгі.
11:56
Університет Оксфорду/AstraZeneca вперше дослідять ефективність своєї вакцини для дітей
Університет Оксфорду та компанія AstraZeneca, які спільно розробили одну із вже затверджених вакцин від коронавірусу, вперше дослідять її дію на дітей та підлітків.
11:29
У Варшаві на перші дні роботи театрів розкупили майже всі квитки
У столиці Польщі люди розкупили майже усі доступні квитки до низки театрів та кінотеатрів на перші вихідні після тривалого локдауну.  
10:52
Захист Трампа у Сенаті пояснив, чому не бачить в його діях "підбурення до повстання"
У Сенаті США завершився четвертий день слухань у справі імпічменту Дональда Трампа - перший, коли заслуховували аргументи сторони захисту.
10:16
Поліцейському, який сам на сам стримував натовп у Капітолії, дали одну з найвищих нагород
Сенатори присудили поліцейському Капітолію Ежену Гудмену, який сам на сам протистояв натовпу прихильників Трампа у будівлі, золоту медаль Конгресу - одну з найвищих цивільних нагород.